Se incarca...

Bioportal, portal catre natura

Primul supermarket eco online din Romania

Supermarketul Bioportal este sursa completa pentru sanatatea intregului organism. La noi gasesti produse bio si produse naturale care iti mentin sanatatea, produse naturiste care previn si trateaza bolile secolului in care traim pe principii exclusiv naturale, verificate de consumatori din intreaga lume.

Povestea primului supermarket sanatos din Romania

Am pornit la drum in anul 2011, avand drept fundatie o idee simpla: sanatatea inainte de toate. Este principiul care da valoare vietii si ii multiplica exponential fiecare aspect. Pentru ca sanatatea se reflecta in mod direct in frumusete, inteligenta, longevitate. Sanatatea sta, nu in ultimul rand, la baza succesului personal sau al stimei de sine.

www.bioportal.ro este chiar primul supermarket online din Romania care se poate mandri cu peste 15.000 de produse bio si naturiste. Suntem aici pentru ca romanii isi doresc sa fie sanatosi, pentru ca sanatatea este cel mai de pret bun al fiecaruia, pentru ca este mai simplu sa previi decat sa tratezi sau sa suferi si pentru ca alimentatia sanatoasa are un pret accesibil.

99% dintre clienti revin pe site-ul www.bioportal.ro pentru a cumpara produsul preferat! Bioportal este locatia de unde iti poti achizitiona produsele preferate sau produsele de care ai nevoie, la preturi accesibile si cu livrare in maxim 24 de ore. Din confortul casei ai acces simplu si rapid la peste 15.000 de produse, care iti pot schimba radical calitatea vietii.

Clientii nostri sunt multumiti datorita unei serii intregi de beneficii pe care le obtin de la supermarketul Bioportal:

  • primul si cel mai mare supermarket online de produse bio si naturiste
  • peste 15.000 de sortimente de produse
  • peste 8.000 de produse in stoc livrabile in 2 ore*
  • preturi accesibile
  • garantie 100% la produse*
  • livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii comenzii
  • in orice punct din Bucuresti - livrare eco, in maxim 2 ore, cu bicicleta (in limita a 20kg/colet)
  • posibilitatea verificarii coletului la livrare
  • oferte speciale si promotii bioportal

Mai mult decat sanatate, un stil de viata

Acesta este al doilea concept pe care Bioportal il promoveaza catre consumatorii constienti. In acest sens, pe langa produsele deja clasice pentru consumatorii care mananca sanatos si cu simt de raspundere, si anume produsele naturale si bio, ne-am propus sa punem bazele unui stil de viata sanatos, prin produse eco diversificate, care se adreseaza celorlalte nevoi de zi cu zi: incaltaminte eco, imbracaminte eco, carti despre un mod de viata eco, etc.

Unde ne poti contacta

De luni pana vineri, intre orele -, la numarul de telefon 0758 334 334
Non-stop la adresa de email: office@bioportal.ro