Se incarca...
Spray odorizant antibacterian cu roinita din India-menta-cuisoare 20ml Aromax Spray odorizant antibacterian cu roinita din India-menta-cuisoare 20ml Aromax

Spray odorizant antibacterian cu roinita din India-menta-cuisoare 20ml Aromax

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Dozaj: 20 ml
Mireasmă: cu lămâie, cuişoare

Sugestii de utilizare:
Spray-ul este ideal pentru reîmprospatarea si curatarea aerului încaperilor de la locul de munca sau al birourilor. Se recomanda folosirea acestui produs mai ales pe timp de iarna, în timpul racelii, dar poate fi folosit si vara în casele de vacanta si în camerele de hotel.

În perioada de toamnă-iarnă pentru prevenirea răcelii este indicat pe lângă regulile de igienă spălarea frecventă a mâinilor , aerisirea dormitoarelor şi a încăperiilor de la locul de muncă şi altor spaţii. Respectarea acestor recomandări este benefică împrospătarea şi odorizarea aerului din încăperi prin folosirea odorizantelor cu conţinut de uleiuri esenţiale.
Folosirea acestui produs cu conţinut de uleiuri esenţiale de calitate superioară se recomandă mai ales pe timp de toamnă şi iarnă, în timp de răceală, pentru reîmprospătarea aerului din încăperile cu fum de ţigară şi din încăperile cu aerisire slabă pe tot parcursul anului. Datorită mirosului plăcut şi componentelor speciale poate fi folosit şi pentru odorizarea dulapurilor (picurat pe o bucată de material textil sau pe un şerveţel şi plasat în dulap), respectiv pulverizat pe potpourri.
Datorită compoziţiei concentrate, 1-2 jeturi pulverizate emană un miros plăcut şi proaspăt pentru un timp îndelungat.

Folosirea amestecului cu miros exotic se recomandă mai ales pentru reîmprospătarea aerului al încăperiilor de la locul de muncă, respectiv al birourilor. Pe lângă acestea produsul mai poate fi folosit şi vara în casele de vacanţă şi în camerele de hotel.

Ingredinete: ulei de lămâiţă din India, mentă, cuişoare, alcool etilic (96 %)

F-Inflamabil, Xi-Iritativ, N-Pericol pentru mediu

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review