Se incarca...
Spray odorizant antibacterian cu levantica si arbore de ceai 20ml Aromax Spray odorizant antibacterian cu levantica si arbore de ceai 20ml Aromax

Spray odorizant antibacterian cu levantica si arbore de ceai 20ml Aromax

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Dozaj: 20 ml
Mireasmă: cu camfor, levănţică

Sugestii de utilizare:
se recomandă folosirea acestui produs mai ales pt. împrospătarea, neutralizarea şi curăţarea aerului pe timp de iarnă al încăperilor copiilor sau al încăperilor cu fum de ţigară, celor cu aerisire slabă pe tot parcursul anului.

În perioada de toamnă-iarnă pentru prevenirea răcelii este indicat pe lângă regulile de igienă spălarea frecventă a mâinilor , aerisirea dormitoarelor şi a încăperiilor de la locul de muncă şi altor spaţii. Respectarea acestor recomandări este benefică împrospătarea şi odorizarea aerului din încăperi prin folosirea odorizantelor cu conţinut de uleiuri esenţiale.
Folosirea acestui produs cu conţinut de uleiuri esenţiale de calitate superioară se recomandă mai ales pe timp de toamnă şi iarnă, în timp de răceală, pentru reîmprospătarea aerului din încăperile cu fum de ţigară şi din încăperile cu aerisire slabă pe tot parcursul anului. Datorită mirosului plăcut şi componentelor speciale poate fi folosit şi pentru odorizarea dulapurilor (picurat pe o bucată de material textil sau pe un şerveţel şi plasat în dulap), respectiv pulverizat pe potpourri.
Datorită compoziţiei concentrate, 1-2 jeturi pulverizate emană un miros plăcut şi proaspăt pentru un timp îndelungat.

Spray-ul cu conţinut de levănţică şi arbore de ceai emană linişte plăcută, de aceea se recomandă utilizarea lui atât în zone comune cât şi în camere de zi. Ideal pentru neutralizarea aerului din încăperile cu fum de ţigară.

Ingrediente: ulei de levănţică şi arbore de ceai, alcool etilic (96%)

F-Inflamabil, Xi-Iritativ, N-Pericol pentru mediu

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review