Se incarca...
Spray odorizant antibacterian cu lamaie-scortisoara-cuisoare 20ml Aromax Spray odorizant antibacterian cu lamaie-scortisoara-cuisoare 20ml Aromax

Spray odorizant antibacterian cu lamaie-scortisoara-cuisoare 20ml Aromax

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Dozaj: 20 ml
Mireasmă: aminteşte de scorţişoară

Sugestii de utilizare:
amestecul cu mirosul său dulce şi condimentat emană o senzaţie (atmosferă) caldă şi prietenoasă în casa noastră, de aceea se recomandă folosirea acestui produs mai ales pentru reîmprospătarea şi curăţarea aerului din încăperile copiilor.

În perioada de toamnă-iarnă pentru prevenirea răcelii este indicat pe lângă regulile de igienă spălarea frecventă a mâinilor , aerisirea dormitoarelor şi a încăperiilor de la locul de muncă şi altor spaţii. Respectarea acestor recomandări este benefică împrospătarea şi odorizarea aerului din încăperi prin folosirea odorizantelor cu conţinut de uleiuri esenţiale.
Folosirea acestui produs cu conţinut de uleiuri esenţiale de calitate superioară se recomandă mai ales pe timp de toamnă şi iarnă, în timp de răceală, pentru reîmprospătarea aerului din încăperile cu fum de ţigară şi din încăperile cu aerisire slabă pe tot parcursul anului. Datorită mirosului plăcut şi componentelor speciale poate fi folosit şi pentru odorizarea dulapurilor (picurat pe o bucată de material textil sau pe un şerveţel şi plasat în dulap), respectiv pulverizat pe potpourri.
Datorită compoziţiei concentrate, 1-2 jeturi pulverizate emană un miros plăcut şi proaspăt pentru un timp îndelungat.

Ingrediente: ulei de lămâie, scorţişoare şi cuişoare, alcool etilic (96%)

F-Inflamabil, Xi-Iritativ, N-Pericol pentru mediu

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review