Se incarca...
Spray odorizant antibacterian cu eucalipt-menta-cimbrisor 20ml Aromax Spray odorizant antibacterian cu eucalipt-menta-cimbrisor 20ml Aromax

Spray odorizant antibacterian cu eucalipt-menta-cimbrisor 20ml Aromax

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Dozaj: 20 ml
Mireasmă: cu eucalipt, camfor

Sugestii de utilizare:
se recomandă folosirea acestui produs, mai ales pentru reîmprospătarea aerului pet imp de iarnă al încăperilor cu fum de ţigară şi al încăperilor cu aerisire slabă pe tot parcursul anului.

În perioada de toamnă-iarnă pentru prevenirea răcelii este indicat pe lângă regulile de igienă spălarea frecventă a mâinilor , aerisirea dormitoarelor şi a încăperiilor de la locul de muncă şi altor spaţii. Respectarea acestor recomandări este benefică împrospătarea şi odorizarea aerului din încăperi prin folosirea odorizantelor cu conţinut de uleiuri esenţiale.
Folosirea acestui produs cu conţinut de uleiuri esenţiale de calitate superioară se recomandă mai ales pe timp de toamnă şi iarnă, în timp de răceală, pentru reîmprospătarea aerului din încăperile cu fum de ţigară şi din încăperile cu aerisire slabă pe tot parcursul anului. Datorită mirosului plăcut şi componentelor speciale poate fi folosit şi pentru odorizarea dulapurilor (picurat pe o bucată de material textil sau pe un şerveţel şi plasat în dulap), respectiv pulverizat pe potpourri.
Datorită compoziţiei concentrate, 1-2 jeturi pulverizate emană un miros plăcut şi proaspăt pentru un timp îndelungat.

Efectul de uşurare a respiraţiei si mirosul proaspăt al amestecului cu conţinut de uleiuri esenţiale ne dă posibilitatea de a crea o atmosferă unde putem respira liber.

Ingrediente: ulei de eucalipt, mentă, cimbru, alcool etilic (96 %)

F-Inflamabil, Xi-Iritativ, N-Pericol pentru mediu

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review