Se incarca...
Solutie anticalcar BIO cu lamaie si menta 510ml Planet Pure Solutie anticalcar BIO cu lamaie si menta 510ml Planet Pure

Solutie anticalcar BIO cu lamaie si menta 510ml Planet Pure

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

O soluție Bio anticalcar ce poate fi utilizată pentru curățarea divereselor suprafețe din gospodărie sau pentru eliminarea depunerilor de calcar din aparatele casnice.

Indepărtează fără efort toate tipurile de depozite și murdărie, cum ar fi calcar, pete de rugină, etc, și ajută la curățarea zilnică a toaletei. Este ideal pentru decalcifierea tuturor aparatelor electrice, precum și pentru curățarea pardoselilor din piatră sau gresie.

Utilizare:
Poate fi diluat cu apă, în funcție de gradul de murdărire, proporția este de 1 parte soluţie anticalcar cu 2 părți apă. Se poate ajunge până la un raport de 1 parte soluţie anticalcar și 10 părți apă. Se aplică pe suprafața dorită și se lasă să acționeze pentru 10 -15 minute după care se clătește cu apă din abundență.

Pentru aparate casnice gen cafetiere sau expresoare.
Turnaţi 100 ml soluţie + 600ml apă în rezervorul de apă al expresorului de cafea. Decalcifiaţi conform manualului de instrucţiuni al aparatului. Clătiți de mai multe ori până apa rămâne curată.

Maşina de spălat rufe automată de 5 kg
Turnaţi 0.5L soluţie în ciclul principal de spălare la minim 60° fără nicio haină înăuntru.

Maşina de spălat vase
Adăugaţi 0.5L soluţie la ciclul principal de spălare cu cel mai lung ciclu de clătire fără vase. Lăsaţi programul să se deruleze până la capăt.

Produs in Austria.
Certificare bio Austria Bio Garante

Planet Pure este o firmă austriacă specializată în producerea de detergenți bio din nuci de săpun (nuci de spălat). Gama lor cuprinde detergenți bio de rufe, detergenți bio de vase, balsamuri naturale de rufe, soluții bio de curățare a geamurilor, toaletei sau a diverselor suprafețe din casă, au inclusiv o gamă de detergenți bio dedicată copiilor. Produsele sunt certificate de Austria Bio Garante.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review