Se incarca...
Sare pentru regenerare masina de spalat vase si anticalcar 2Kg Sodasan Sare pentru regenerare masina de spalat vase si anticalcar 2Kg Sodasan

Sare pentru regenerare masina de spalat vase si anticalcar 2Kg Sodasan

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

 Sare Regeneranta si Anticalcar pentu masina de spalat vase 

Sare pura cristalizata din evaporare 100%. Fara coloranti, denaturanti sau alte ingrediente toxice.
Parte integranta a fiecarei masini de spalat vase este un schimbator de ioni care actioneaza asupra depunerilor de calciu si magneziu din apa, asigura dedurizarea apei inmasina.

Previne caclifierea si depunerile de pelicule pe vesela. Cand acesta devine saturat de ionii de calciu si magneziu, proprietatea de absorbtie trebuie restaurata. Acesta este scopul folosirii de sare pt.regenerare.

Ingrediente: Sare pura cristalizata din evaporare 100 %  

Fara coloranti, denaturanti sau alte ingrediente.

Utilizare: Dupa ce masina semnaleaza necesitatea de sare umpleti compartimentul destinat sarii in concordanta cu instructiunile masinii de spalat vase.

Experienta arata ca sunt destule masini care nu semnaleaza in timp util acest necesar, astfel aveti sarcina de a regenera in mod regulat si consecvent schimbatorul de ioni al masinii.

Daca compartimentul este complet gol, asteptati in jur de 2 ore dupa incarcare, inainte ca masina sa fie folosita.

Biodegradabilitate: Sarea comuna (clorura de sodiu) este un constituent natural a resurselor de apa. Este un mineral, deci nu este nevoie de o degradare suplimentara. Pentru apa de duritate medie si mare, aprox.40-50 gr sare este emisa in apa de clatire la fiecare ciclu.

Prezentare: 5 Kg
Producator: Sodasan, Germania

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review