Se incarca...
Sapun negru de ALEP lichid - Detergent universal 2L Najel Sapun negru de ALEP lichid - Detergent universal 2L Najel

Sapun negru de ALEP lichid - Detergent universal 2L Najel

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Sapunul lichid negru de la Najel este un detergent versatil, natural, care este preparat pe baza de ulei de măsline saponificat și este biodegradabil.

Puteți să-l utilizați în condiții de siguranță pentru curățarea în întreaga casă.
De asemenea, este adecvat pentru tratamentul împotriva păduchilor, etc, precum și pentru spălarea blănii animalelor de companie.
Cu puterea sa de dizolvare a grăsimi, este un panaceu universal, care poate înlocui toate produsele de curățenie și este ideal pentru curatarea tuturor suprafetelor din diferite domenii din casa ta: toaletă, baie, bucatarie, etc.
Sapunul lichid negru Alep curăță eficient, eco-friendly și este natural.

Aplicare:
Doza recomandată: 3 linguri la 5 litri de apă caldă.

Îndeparteaza eficient petele de grăsime de pe diverse materiale textile: Spălați, de preferință, cu un program de apă rece. Rezultat: lenjerie curata si moale.

Najel recomandă săpunul, de asemenea, spală blana animalelor de companie. Având în vedere că săpunul lichid negru este facut din Alep bazat pe ingrediente vegetale, este complet inofensiv pentru animale a căror blană după aplicare este curată și mătăsoasă din nou. Pentru un tratament optim Najel recomandă, să se amestece un pic de oțet de vin alb la 3 linguri de sapun negru și 5 litri de apă caldă.
Foarte potrivit pentru tratament naturist și ecologic dăunătorilor de plante cu frunze.
Doza recomandată: 5 linguri la 1 litru de apă caldă. Se introduce amestecul răcit într-un flacon spray pentru a pulveriza plantele cu ea.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review