Se incarca...
Pastile detergent ecologic pentru masina de spalat vase 480g Ecodoo Pastile detergent ecologic pentru masina de spalat vase 480g Ecodoo

Pastile detergent ecologic pentru masina de spalat vase 480g Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: 30% policarboxilat, 15-30 % carbonat de sodiu, 5-15% agent de inalbire oxigenat, meta silicat de sodiu, silicat de sodium, < 5 % tensio activ non ionic, TAED, enzime, ulei esential de lamaie*, substanta natural continuta in uleiurile esentiale: limonina.
Poate declansa o reactie alergica. * 0.2% din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica.
FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: - curata, degreseza si da stralucire veselei fara a lasa pete; elimina urmele de reziduri alimentare; fara fosfat si fara fosfanati; eficace atat in apa calcaroasa cat si in cea necalcaroasa; fara coloranti si fara parfum de sinteza; nu este testat pe animale; flacon din polietilena naturala destinat a proteja produsul de umiditate.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: - o pastila pentru o spalare; necesita reglarea masinii la 55 grade C; recomandare: inainte de folosirea regulata a masinii de spalat vase, programati-o sa ruleze in gol un ciclu cu o doza din detergentul anti calcar Ecodoo; pentru o eficacitate crescuta utilizati lichidul de clatire si sarea Ecodoo; depozitati recipientul bine inchis la adapost de umiditate. Actiuni ecologice: Iritant pentru ochi si piele. Depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului. Se recomanda purtarea manusilor de protectie la folosirea produsului.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review