Se incarca...
Dezodorizant ecologic pentru incaperi Vantul preriei 335ml Ecodoo Dezodorizant ecologic pentru incaperi Vantul preriei 335ml Ecodoo

Dezodorizant ecologic pentru incaperi Vantul preriei 335ml Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: alcool vegetal, compozitie aromatica din uleiuri esentiale 100% pure si naturale de Melaleuca*, eucalipt*, lemongrass*, verbina*, substante naturale continute in uleiurile esentiale: limonina, geraniol, linalool citronelol. Contine: citral. Poate declansa o reactie alergica.*ingrediente provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: - dezodorizant cu proprietati bactericide si aromatice; dupa folosire lasa o senzatie durabila de aroma citrica; garantat fara butan si fara propan: propulsie pe baza din aer din atmosfera, adica a aerului respirabil; protejeaza stratul de ozon conform conventiei din 07.02.89; nu pateaza; 100 % produs activ, cu sinergie a uleiurilor esentiale 100% pure si naturale bio*; fara coloranti.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Pulverizati cu presiuni scurte pe spray orientandu-l spre in sus si in toate directiile; se utilizeaza in toate incaperile, inlusiv in salile de baie, toalete, sali de asteptare. Pentru o pulverizare optima tineti flaconul in pozitie verticala.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: - desi avand propulsie pe baza de aer inofensiv din ambient si neinflamabil, acest produs contine totusi alcool si este supus obligatiilor de marcare derivand din legea din 21.12.91. Recipient sub presiune: a se proteja de razele solare si a nu se expune la o temperatura mai mare de 50° C. - a nu se gauri sau arde dupa intrebuintare. A nu se pulveriza spre flacara deschisa sau corp incandescent. A se pastra departe de orice sursa inflamabila. A se pastra in locuri racoroase. A nu se fuma in timpul utilizarii. A nu se pastra in locuri aflate la indemana copiilor. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i ambalajul produsului.Recomandare: nu respirati vaporii, utilizati produsul in zone ventilate.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review