Se incarca...
Dezinfectant ecologic Vara in Provence 500ml Ecodoo Dezinfectant ecologic Vara in Provence 500ml Ecodoo

Dezinfectant ecologic Vara in Provence 500ml Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, < 5 % agenti de suprafata anionic, non ionic, amfoter, de origine vegetala de copra, agent de suprafata cationic (ammonium quaternaire CAS N°68424-85-1 la 0.3528% (m/m). TP2), compozitie aromatica din uleiuri esentiale 100% pure si naturale de portocala*, lavanda* de Provence, rozmarin*, cuisoare*, substante naturale continute in uleiurile esentiale: citral, eugenol, linalool.
Contine: limonina, alfa-binene, b-pinene. Poate declansa o reactie alergica. *ingrediente provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: dezinfectant, bactericid, fungicid, dezodorizant; se utilizeaza pentru dezinfectarea cazilor de baie, chiuvetelor, buretilor, scrumierelor, lenjeriei; produs cu actiune anti-germeni; fara coloranti; bactericid conform normei EN 1040; nu este testat pe animale.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: agitati inainte de fiecare utilizare; pentru pardoseli se utilizeaza dezinfectant rezultat din 2 presari flacon la 1 L apa; pentru lenjerie se adauga dezinfectantul rezultat din 2 presari flacon in sertarul masinii de spalat aferent programului care nu implica fierbere; pentru dezinfectarea cosurilor de gunoi si a pubelelor se folosesc 500 ml dezinfectant la 10 L apa; pentru a indeparta mucegaiul si lichenii se folosesc 250 ml dezinfectant la 10 L apa; pentru aparatele menajere se utilizeaza dezinfectant rezultat dintr-o presare flacon la 2 L apa. Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediulu ambient, respectati dozele de utilizare recomandate. Pentru o utilizare si mai eficienta folositi flaconul de reincarcare de 1 sau 5 L.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: A se depozita in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului. Depozitati in conditii normale de temperatura, departe de orice sursa de caldura.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review