Se incarca...
Detergent praf pentru masina de spalat vase, ecologic 1kg Sonett Detergent praf pentru masina de spalat vase, ecologic 1kg Sonett

38,90 lei

Adauga in cos

Detergent praf pentru masina de spalat vase, ecologic 1kg Sonett

38,90 lei

Cantitate

Info stoc: Livrare in 1 zi lucratoare
Adauga in cos
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Livrare prin curier rapid in aproximativ 1-2 zile lucratoare de la preluarea comenzii

  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 4107
  • Brand Sonett

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Fără enzime, clor, fosfaţi sau parfum. Ecologic şi eficient, nu lasă pe vase nici o urmă de substanţe toxice.
Ingrediente: Citraţi, carbonat de sodiu, silicaţi, percarbonat de sodiu, polyaspartate, iminodisuccinate de sodiu, surfactanţi din zaharuri.

ORIGINEA ŞI PROPRIETĂŢILE INGREDIENTELOR:
Silicaţii sunt obţinuti ametescând nisip cu carbonat de sodiu şi datorită alcalinităţii lor sunt capabili de a transforma grăsimea de pe vase prin săpunificare făcând-o solubilă în apă. Resturile alimentare lipite sunt înmuiate şi desprinse de aceşti silicaţi. Carbonatul de sodiu, fabricat din sare obişnuită şi oxid de calciu, dispersează grăsimea în picături fine astfel sprijinind puterea de degresare a silicaţilor. Adaugarea de cantităţi mici de surfactanţi din zaharuri cauzează o reducere în tensiunea de suprafaţă a apei, pentru ca murdăria să fie mai uşor umezită de apă. 

Surfactanţii din zaharuri sunt fabricaţi din ulei de cocos şi amidon vegetal sau zahăr rezidual din melasă. În plus, TABLETELE conţin oxigen de înălbire (percarbonat de sodiu).
În timpul ciclului de spălare, percarbonatul de sodiu se dezintegrează în apă, carbonat de sodiu şi oxigen. Oxigenul eliberat serveşte la îndepărtarea reziduurilor de cafea sau ceai de pe pahare şi căni.

Percarbonatul de sodiu este un compus creat din absorbţia peroxidului de hidrogen de către carbonatul de sodiu. 

Citratul, obţinut din fermentarea produselor care conţin zahăr, ex. melasa, este adăugat la lichidul din maşina de spălat pentru a forma componente cu oxidul de calciu din apa de spălat şi pentru a proteja maşina de depuneri. Datorită faptului că, în ciuda agenţilor de schimb de ioni încorporaţi (aparate pentru dedurizarea apei), multe maşini de spălat încă injectează apa cu prea mult oxid de calciu, citratul este intensificat de puterea de legare a oxidului de calciu de către polyaspartate. 

Acidul polyaspartat (o proteină), apare în natură, de ex. în cochiliile midiilor şi a melcilor, unde reglementează creşterea cochiliei. Acidul polyaspartat este complet biodegradabil.

Produse complementare

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review