Se incarca...
Detergent pentru vase cu ALOE VERA BIO 500ml Ecodoo Detergent pentru vase cu ALOE VERA BIO 500ml Ecodoo

Detergent pentru vase cu ALOE VERA BIO 500ml Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5 -15% agent de suprafata anionic, <5% agent de suprafata non ionic,agent de suprafata amfoter, acid lactic, sorbat de potasiu, sare, ulei esential 100% pur si natural de grapefruit*, aroma lamaie-mango*, aloé véra*, parfum (controlat ECOCERT), substanta natural continuta in uleiurile esentiale: limonina.
Poate declansa o reactie alergica. Agentii de suprafata sunt de origine vegetala.
*ingrediente provenite din Agricultura Biologic; 1.03% din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica.

Detergent ecologic controlat de ECOCERT Greenlife F.32600

SPECIFICITATE PRODUS: - curata, degreseaza si da stralucire veselei; neagresiv pentru pielea mainilor; cu ulei esential de grapefruit bio; fara colorant si fara parfum de sinteza; nu este testat pe animale.inconjurator.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: o doza obtinuta prin presare pentru circa 10 litri de apa, doua doze pentru o vesela foarte murdara. Actiuni ecologice: pentru a economisi apa si energia, spaland in acelasi timp eficient, cufundati vesela in apa in loc sa o tineti sub jetul de la robinet si respectati doza de produs recomandata. O spalare eficace nu necesita o cantitate mare de spuma. Pentru o utilizare si mai eficienta folositi flaconul de reincarcare de 5 litri.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review