Se incarca...
Detergent lichid rufe color si albe sensitiv ecologic, 20L, Sonett Detergent lichid rufe color si albe sensitiv ecologic, 20L, Sonett

Detergent lichid rufe color si albe sensitiv ecologic, 20L, Sonett

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Detergent lichid rufe color si albe sensitiv ecologic

Detergent neparfumat pe baza de sapun vegetal si surfactanti din zaharuri, complet biodegradabil. Este un produs dedicat persoanelor alergice, celor cu piele sensibila si copiilor deoarece surfactantii sunt de provenienta 100% vegetala, nu contine ingrediente petrochimice, parfum, agenti de colorare sau de complexare, conservanti sau enzime.

Toate produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Aditivii balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir.
Nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, nici cauzator de alergii.

Dozaj: Produs ce poate fi utilizat, atat pentru rufe colorate, cat si albe la temperatura între 30 - 95°C. Folositi produsul pentru rufe din materiale precum: in, canepa si fibre sintetice.

Adăugati lichidul in sertarul pentru detergent al masinii de spalat sau umpleti bila de dozare. Pentru eficienta maxima, va recomandam:

- 2 L pentru 27 spalari in zonele cu apa moale si de duritate medie;

- 10 L pentru 133 spalari in zonele cu apa moale si de duritate medie.

Dozaj
Pentru o masina de 5 kg, in functie de duritatea apei

0 - 14°dH; 0-240mg CaCO3/l, adaugati detergent 50 - 100 ml si inalbitor prin oxigenare pentru rufe albe si colorate 50 ml

15 - 21°dH; 240-370mg CaCO3/l, adaugati detergent 100 ml, dedurizant 40 ml si inalbitor prin oxigenare pentru rufe albe si colorate 50 ml

22 - 28°dH; >370mg CaCO3/l, adaugati detergent 100 ml, dedurizant 60 ml si inalbitor prin oxigenare pentru rufe albe si colorate 50 ml

Ingrediente: Sapun din ulei de rapita*, surfactanti din zaharuri, alcool sulfat din ulei de cocos, alcool vegetal (etanol), sulfat din ulei de ricin, citrat, apa turbionata.
*certificat cultivat organice


Biodegradabilitate: datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid surfactantii in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Date Tehnice: Densitate: (20°C), aprox. 1,02 g/cm³'; valoare pH: (20°C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 8.5 – 9.5

Nota: La temperaturi mai scazute de 10° C, produsul isi schimba aspectul si devine mat si mai dens, dar isi revine la temperatura camerei.

Pastrati produsul cu recipientul inchis, intr-un loc racoros si uscat. 
A nu se lasa la indemana copiilor. 

Concentrat - produsul irită ochii si pielea, este periculos pentru sanatate in caz de inghitire. Evitati contactul cu ochii si pielea. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati doctorul. Daca este inghitit, cereti imediat sfatul medicului si aratati ambalajul. 
 
Tara de origine: Germania

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review