Se incarca...
Detergent gel ecologic degresant pentru masina de spalat vase 1L Ecodoo Detergent gel ecologic degresant pentru masina de spalat vase 1L Ecodoo

Detergent gel ecologic degresant pentru masina de spalat vase 1L Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5-15% alcool vegetal, <5 % agent de suprafata anionic, metasilicat de sodiu, guma xantan, acid citric, lesie de potasiu, compozitie aromatica cu ulei esential de portocala*, substanta natural continuta in uleiurile esentiale: limonina.

Agentii de suprafata sunt de origine vegetala. *ingrediente provenite din Agricultura Biologica; 0,4% din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: - curata, degreseza si da stralucire veselei; elimina urmele de reziduri alimentare; eficace atat in apa calcaroasa cat si in cea necalcaroasa; contine ulei esential de citrice bio*; fara coloranti si fara parfum de sinteza; nu este testat pe animale.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: - o doza de detergent rezultata dintr-o presare a ambalajului (10 ml) pusa in compartimentul destinat acestuia din masina de spalat este suficienta pentru o spalare, pentru o vesela foarte murdara sau o apa foarte calcaroasa utilizati 2 doze. Pentru o eficacitate crescuta, reglati temperatura masinii la 60 grade C, utilizati lichidul de clatire si sarea Ecodoo. Recomandare: inainte de folosirea regulata a masinii de spalat vase, programati-o sa ruleze in gol un ciclu cu o doza din acest gel detergent pentru vesela Ecodoo. Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, folositi masina de spalat vesela la capacitate totala, folositi mai ales programele de functionare la temperaturi joase si respectati instructiunile de dozare recomandate.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review