Se incarca...
Detergent ecologic pentru pete 250ml Ecodoo Detergent ecologic pentru pete 250ml Ecodoo

Detergent ecologic pentru pete 250ml Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5-15 % alcool vegetal, agent de suprafata non ionic, <5% agenti de suprafata anionici si amfoteri, acid citric, extract de Saponaria officinalis*, uleiuri esentiale de lamaie*, substanta natural continuta in uleiurile esentiale: limonina.
Agentii de suprafata sunt de origine vegetala. *ingrediente provenite din Agricultura Biologica. 0.6% din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS:
- detergent eficace contra petelor de fructe, cerneala, ceara, verdeata, vin, sange, grasime, vopsea.
- fara coloranti si fara parfum de sinteza.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
- agitati inainte de fiecare utilizare
- indicat pentru toate tipurile de materiale textile din casa, pentru lenjerie, pentru imbracaminte chiar cea confectionata din materiale delicate (matase sau lana)
- faceti cateva pulverizari pe pata, frecati delicat si in functie de gradul de murdarie, lasati sa actioneze intre 5 si 15 minute. Pentru matase si lana nu lasati sa depaseasca 5 minute. Apoi spalati cu restul rufelor. Pentru materialele textile din casa (stofa de canapea, perdelor) care nu se pot spala la masina: stergeti cu un burete umed. Daca este necesar repetati operatiunea de mai multe ori.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review