Se incarca...
Detergent ecologic pentru pardoseli 1.5 L Ecodoo Detergent ecologic pentru pardoseli 1.5 L Ecodoo

Detergent ecologic pentru pardoseli 1.5 L Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5 -15% alcool vegetal, <5% agenti de suprafata anionici, non ionici, amfoteri, acid citric, extras de rozmarin*, caramel*, compozitie aromatica cu ulei esential 100% pur si natural de terebentina si aroma de lamaie-mango*. Contine: limonina.
Poate declansa o reactie alergica. *ingrediente provenite din Agricultura Biologica; 0.71295 % din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: - spala, curata, degreseaza si da stralucire pardoselelor; este indicat pentru toate tipurile de pardoseli moderne: vopsite, ceramice, cu dale (gresie), emailate, din inox; poate fi utilizat deopotriva pentru curatarea podelelor, mobilierului, tapiseriilor, peretilor, usilor; contine ulei esential 100% pur si natural de terebentina; nu este testat pe animale.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: - agitati inainte de fiecare utilizare.
- 1 dop in 5 L de apa pentru curatarea pardoselelor, mobilierului, tapiseriilor, peretilor, usilor
- 1 dop in 10 L de apa calda pentru curatarea pardoselelor
- 1 dop in 10 L de apa calda pentru curatarea masinii. Actiuni ecologice: pentru reducerea impactului de poluare a mediului inconjurator respectati instructiunile de dozare a detergentului.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review