Se incarca...
Detergent ecologic anticalcar, curatare si detartrare, 500ml, Ecodoo Detergent ecologic anticalcar, curatare si detartrare, 500ml, Ecodoo

Detergent ecologic anticalcar, curatare si detartrare, 500ml, Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5 -15% acid lactic si acid citric (baza vegetala), <5% agenti de suprafata anionici si amfoteri, guma naturala, glicerina vegetala, uleiuri esentiale de lamaie* si de portocala*, substante naturale continute in uleiurile esentiale : limonina, citral.

Agentii de suprafata sunt de origine vegetala. *ingrediente provenite din Agricultura ecologica 0.6 % din total ingrediente sunt provenite din Agricultura ecologica. Detergent ecologic controlat de ECOCERT Greenlife F.32600
FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: Curata, detartreaza si dezinfecteaza intreaga baie, bucataria, toaletele, nu se scurge datorita texturii sale de tip gel, fara coloranti si fara parfum de sinteza, nu este testat pe animale.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Faceti o pulverizare test inainte de a utiliza pe intreaga suprafata dorita, agitati inainte de fiecare utilizare, pulverizati de la o distanta de 20 cm pe suprafata ce doriti a o curata si lasati sa actioneze cateva minute. Clatiti cu apa curata. Pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, respectati dozele de utilizare recomandate.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: Depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review