Se incarca...
Detegent lichid cu sapun de ALEP cu iasomie 2L Najel Detegent lichid cu sapun de ALEP cu iasomie 2L Najel

Detegent lichid cu sapun de ALEP cu iasomie 2L Najel

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

De ce sa utilizati acest detergent lichid cu sapun de Alep si nu unul conventional?

Sapunul de Alep este un sapun natural, predecesor al sapunului solid. Folosit inca din antichitate de acum 3500 de ani, atat pentru corp cat si pentru rufe, Sapunul de Alep este singurul sapun care aduce la un loc beneficiile uleiului de masline si ale uleiului de dafin.

Detergentul lichid cu sapun de Alep este cel mai bun si mai eficient detergent lichid. Nu cauzeaza alergii sau iritatii ale pielii sensibile, nu trebuie sa cumparati un detergent special pentru rufele bebelusului sau ale copiilor, este ECONOMIC.

Acest detergent lichid cu sapun de Alep este eficient la orice temperatura de spalare, reprezentand o imbinare perfecta intre traditie si modernism.

INTREBUINTARI:
•Ideal pentru spalatul de mana ( mai ales cu apa rece) sau cu masina automata
•Ideal si delicat pentru hainutele bebelusilor si tesaturi fine
•Poate fi folosit la orice temperatura
•Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi

Dozajul detergentului lichid cu sapun de Alep se va face in functie de duritatea apei si de gradul de murdarire a rufelor, 2 litri de detergent lichid putand fi folosit pentru 28-57 de spalari in functie de acesti doi factori.

Fiti ECO-FRIENDLY: Grupati rufele in functie de gradul de gradul de murdarire pentru optimizarea dozajului de detergent si umpleti masina de spalat la intreaga ei capacitate.

PENTRU SI MAI BUNE REZULTATE! In loc sa puneti solutia in sertarul special al masinii de spalat, puteti pune cantitatea necesara in capac (pana la marcaj) si introduceti capacul direct in cuva masinii de spalat, printre haine.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review