Se incarca...
Degresant ecologic pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo Degresant ecologic pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo

Degresant ecologic pentru cuptor si gratar 500ml Ecodoo

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Ingrediente: >30% apa, 5-15% hidroxid de potasiu, < 5% agenti de suprafata non Ionic si anionic, guma naturala, compozitie aromatica: uleiuri esentiale 100% pure si naturale de lamaie*, portocala*, cereale*.
Substante naturale continute in uleiuri esentiale: limonina. Agentii de suprafata sunt de origine vegetala. *ingrediente provenite din Agricultura Biologica
0.11 % din total ingrediente sunt provenite din Agricultura Biologica. FABRICATIE: Franta.

SPECIFICITATE PRODUS: - dizolva rapid grasimile, funinginea, gudroanele din cuptor si gratar; nu contine nici amoniac, nici soda caustica, nici acizi tari; fara coloranti si fara parfum de sinteza.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: - dezactivati sistemul de protectie pentru copii inainte de fiecare utilizare apasand pe fiecare parte a sistemului si apoi impingand spre in jos; apasati tare pe sistemul de declansare pentru a scoate capacul de protectie inainte de prima utilizare; agitati inainte de fiecare utilizare; pulverizati pe suprafata de curatat; pentru geamuri si interior lasati sa actioneze cateva minute, stergeti apoi cu un burete si la final cu o carpa curata; pentru gratar de barbecue sau de cuptor, pulverizati si lasati sa actioneze cateva minute, frecati apoi cu peria si clatiti cu apa calda.
Actiuni ecologice: pulverizati cantitati mici si lasati-le sa actioneze.

PRECAUTIUNI DE UTILIZARE RECOMANDATE: depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului. Nu pulverizati pe plastic, aluminiu si lemn. Purtatul manusilor de protectie la folosirea produsului este deosebit de indicat.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review