Se incarca...
Umidificator de aer HU4813/10, Philips Umidificator de aer HU4813/10, Philips

727,96 lei

Adauga in cos

Umidificator de aer HU4813/10, Philips

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Umidificator de aer HU4813/10, Philips

Tehnologie NanoCloud

Pana la 44 m²
Raspandeste cu 99 % mai putine baterii*
Setari de umiditate automate
Feedback numeric
Proces natural de evaporareProces natural de evaporare Proces de evaporare igienic si natural pentru a asigura performante optimizate. Aerul uscat trece prin umidificator. Sunt adaugati vapori de apa si aer mai umed iese din umidificator in aerul ambiant. Tehnologia NanoCloud foloseste un proces de evaporare foarte natural, care aspira aerul uscat, ii adauga molecule de apa si emite aer umidificat in incapere.

Previne petele umede si praful albPrevine petele umede si praful alb Cu designul sau la 360°, umidificatorul distribuie uniform aerul umidificat in incapere, prevenind petele umede pe podea sau suprafete. Tehnologia NanoCloud reduce totodata riscul de imprastiere a mineralelor in aer, prevenind asadar praful alb pe mobila si alte suprafete.

Mod pentru somn linistitMod pentru somn linistit In modul nocturn, umidificatorul functioneaza la un nivel minim al zgomotului si cu toate luminile stinse, cu exceptia indicatorului de turatie. Aceasta setare iti permite sa mentii nivelul dorit de umiditate chiar si in timpul somnului.

Rezervor cu umplere usoaraRezervor cu umplere usoara Il poti umple cu un recipient sau poti duce rezervorul de apa la robinet. Indicatorul „max” arata clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Cand rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreste automat si afisajul indica faptul ca este nevoie de reumplere.

Design care permite curatarea usoaraDesign care permite curatarea usoara Designul rotund si minimalist permite curatarea usoara. Acest umidificator nu are o placa de incalzire, asa ca nu este necesara detartrarea.

Raspandeste cu 99 % mai putine bateriiDupa ce apa se evapora, moleculele de apa sunt atat de mici incat ceata de apa devine invizibila pentru ochiul uman. In plus, pentru ca sunt atat de mici, aceste molecule au o capacitate redusa sa raspandeasca bacterii in aer. Testele de laborator confirma ca tehnologia NanoCloud raspandeste cu 99 % mai putine bacterii decat umidificatoarele ultrasonice de top.

Fara apa fierbinteUn umidificator cu risc redus de arsuri cauzate de apa fierbinte sau abur cald. Tehnologia NanoCloud nu incalzeste apa, prevenind riscul de arsuri cauzate de apa fierbinte sau abur cald.

Setari de umiditate automateMentine un nivel constant al umiditatii cu setarile de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60 % ca nivel vizat al umiditatii, iar umidificatorul va porni si se va opri automat pentru a atinge nivelul dorit de umiditate. Senzorul inteligent de umiditate permite aparatului sa gestioneze precis nivelul de umiditate. Ofera totodata un nivel numeric in timp real al ratei umiditatii in incapere.

CronometruCand folosesti cronometrul, umidificatorul functioneaza un numar setat de ore si se opreste automat la expirarea timpului setat. Poti alege 1 ora, 4 ore sau 8 ore.

Absorbtie ridicata a apei si evaporare eficientaUmidificatorul Philips are 3 turatii si o rata de umidificare de 300 ml/h la cea mai ridicata setare. Este perfect pentru camerele de dimensiuni medii din locuinta, cu suprafete de pana la 44 m².*

Specificatii:

Dimensiunea incaperii 44  m²

Design si finisaj

Culoarea panoului de control
Negru
Tip de panou de control
Buton
Material corp principal
Plastic
Culori
Negru, argintiu
Tara de origine

Tara de origine
China
Inlocuire

Fitil umidificator
3 luni
Durabilitate

Ambalaj
> 90 % materiale reciclate
Manual de utilizare
100 % hartie reciclata
Greutate si dimensiuni

Dimensiunile produsului (L x l x H)
249*249*339  mm

Performanta

Grad de umidificare
300  ml/h
Dimensiunea incaperii
44  m²
Putere sonora
34  dB(A)
Specificatii tehnice

Lungime cablu
1,6  m
Tensiune
220  V
Rezervor de apa
2  l
Service

2 ani garantie
Da
Caracteristici

Turatia ventilatorului
Nocturn, automat

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review