Se incarca...
Umidificator de aer HU4803/01, Philips Umidificator de aer HU4803/01, Philips

632,49 lei

Adauga in cos

Umidificator de aer HU4803/01, Philips

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Umidificator de aer HU4803/01, Philips

cu tehnologia NanoCloud si control automat

Sigur si curat
Tehnologie NanoCloud
Automat
Senzor digital
Mai sigur din punct de vedere igienic, fara praf alb* si fara a uda suprafeteleMai sigur din punct de vedere igienic, fara praf alb* si fara a uda suprafetele Acest umidificator de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat cu trei etape si tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.

Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga cameraDistribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera. Vei respira si vei dormi mai bine in casa ta datorita aerului umidificat sanatos

Setarile de umiditate permit un control precis al umiditatiiSetarile de umiditate permit un control precis al umiditatii Umidificatorul de aer Philips iti permite sa alegi intre o umiditate a aerului de 40%, 50% si 60%, pentru confort maxim.

Modul de umiditate automat te scuteste de grijiModul de umiditate automat te scuteste de griji Modul automat utilizeaza senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului si va porni si opri umidificatorul ori de cate ori este necesar, asigurandu-se ca umiditatea este in permanenta la nivelul corespunzator

Alerta de protectie pentru aer sanatos te avertizeaza atunci cand este nevoie sa umpli rezervorulAlerta de protectie pentru aer sanatos te avertizeaza atunci cand este nevoie sa umpli rezervorul Alerta luminoasa de culoare rosie te avertizeaza atunci cand este nevoie sa umpli rezervorul

Oprire automata atunci cand umidificatorul ramane fara apaOprire automata atunci cand umidificatorul ramane fara apa Atunci cand rezervorul de apa este gol si trebuie sa fie umplut, blocarea de protectie pentru aer sanatos opreste umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare rosie te anunta ca umidificatorul s-a oprit.

Cronometru usor de setat la 1/4/8 oreCronometru usor de setat la 1/4/8 ore Aparatul functioneaza pentru un numar setat de ore si se opreste automat la sfarsitul intervalului setat.

Modul de somn in care umidificatorul functioneaza cu minimul de lumini aprinseModul de somn in care umidificatorul functioneaza cu minimul de lumini aprinse Modul de somn dedicat in care umidificatorul functioneaza la un nivel de zgomot minim, iar toate luminile sunt stinse, cu exceptia indicatorului de viteza

Alege intre umidificarea silentioasa, standard si automata pentru a permite o flexibilitate sporita.

Designul minimalist asigura cea mai facila curatare din clasa saDesignul minimalist asigura cea mai facila curatare din clasa sa Curatarea umidificatorului in interior si la exterior – in special rezervorul de apa – nu a fost niciodata mai usoara.

Rezervor cu umplere usoaraRezervor cu umplere usoara Il poti umple cu un recipient sau poti duce rezervorul de apa la robinet. Indicatorul „max” arata clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Cand rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreste automat si afisajul indica faptul ca este nevoie de reumplere.

Specificatii:
Dimensiune recomandata pentru incapere 25  m²
Nivel de zgomot minim 26 dB in modul silentios  dB
Senzor(i) de calitate a aerului Senzor de umiditate

Specificatii de design

Dimensiuni produs (G x A x I)
249*249*339  mm
Culori
alb si crem metalic
Inlocuire

Filtru de umidificare
HU4102 se inlocuieste o data la fiecare 3 luni de functionare

Specificatii tehnice

Dimensiune recomandata pentru incapere
25  m²
Capacitate de umidificare
220  ml/h
Capacitate rezervor de apa
2  l
Timp de functionare
8  ore
Senzor(i) de calitate a aerului
Senzor de umiditate
Nivel de zgomot
minim 26 dB in modul silentios  dB
Tensiune
220-240  V

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review