Se incarca...
Umidificator de aer HU4801/01, Philips Umidificator de aer HU4801/01, Philips

447,51 lei

Adauga in cos

Umidificator de aer HU4801/01, Philips

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Umidificator de aer HU4801/01, Philips

cu tehnologia de umidificare NanoCloud

Sigur si curat
Tehnologie NanoCloud
Mai sigur din punct de vedere igienic, fara praf alb* si fara a uda suprafeteleMai sigur din punct de vedere igienic, fara praf alb* si fara a uda suprafetele Acest umidificator de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat cu trei etape si tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.
Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga cameraDistribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera. Vei respira si vei dormi mai bine in casa ta datorita aerului umidificat sanatos

Alege intre umidificarea silentioasa si standard pentru a permite o flexibilitate maxima.

Designul minimalist asigura cea mai facila curatare din clasa saDesignul minimalist asigura cea mai facila curatare din clasa sa Curatarea umidificatorului in interior si la exterior – in special rezervorul de apa – nu a fost niciodata mai usoara.

Rezervor cu umplere usoaraRezervor cu umplere usoara Il poti umple cu un recipient sau poti duce rezervorul de apa la robinet. Indicatorul „max” arata clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Cand rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreste automat si afisajul indica faptul ca este nevoie de reumplere.

Oprire automata atunci cand umidificatorul ramane fara apaAtunci cand rezervorul de apa este gol si necesita reumplere, blocarea de protectie pentru aer sanatos inchide umidificatorul.

Specificatii:

Suprafata efectiva 25  m²
Specificatii tehnice
Design si finisare

Culori
Alb, verde deschis
Specificatii tehnice

Capacitate rezervor de apa
2  L
Timp de functionare
8  ore
Tensiune
220-240  V
Suprafata efectiva
25  m²
Nivel sunet
26  dB(A)

Performanta

Grad de umidificare
200  ml/h
Tara de origine

Fabricat in
China
Inlocuire

Filtru de umidificare
HU4102 se inlocuieste o data la fiecare 3 luni de functionare
Greutate si dimensiuni

Dimensiunile produsului (L x G x I)
249 x 249 x 339  mm

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review