Se incarca...
Termos Alkalinizant 380ml Santevia Water Systems Termos Alkalinizant 380ml Santevia Water Systems

Termos Alkalinizant 380ml Santevia Water Systems

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Hidratatrea organismului cu apa “buna” este importanta pentru mentinerea sanatatii zilnice.
Obtii beneficiile unei ape purificata, alcalinizata, ionizata si mineralizata oriunde te deplasezi avand cu tine un termos Santevia Energy Flask.

Cu un design unic, Santevia® Energy Flask are un corp metalic cu pereti dubli fabricat din otel inoxidabil, calitate alimentara. In interior contine 1 cosulet localizat la partea de sus (se inlocuieste in functie de gradul de utilizare) si un cartus fix la partea de jos a termosului (nu trebuie inlocuit). Acestea contin elemente naturale pentru purificarea, alcalinizarea, ionizarea si re-mineralizarea apei. Cartusul fix de la partea de jos contine pastilele mineralizante. Acest cartus nu trebuie inlocuit. Cosuletul superior contine Turmalina, Maifan, Piatra de Infrarosu indepartat, Sfere captatoaare de clor si sfere cu potential electric negativ (pentru reducerea valorii PR (ORP)). Ce rol au?

Turmalina: ridica pH-ul la 8+. De asemenea ionizeaza apa
Maifan: re-mineralizeaza apa adaugand fier, calciu, zinc si alte minerale benefice
Piatra de Infrarosu indepartat (Jad) energizeaza apa
Sfere captatoaare de clor cu rolul de a capta clorul din apa potabila

Sfere cu potential electric negativ pentru reducerea valorii potentialul de oxidare reducere PR (Potentialul de Oxidare Reducere exprimă capacitatea apei de a lupta contra radicalilor liberi conferind astfel apei un caracter antioxidant benefic pentru sanatate)

INSTRUCTIUNI UTILIZARE:
Inainte de prima utilizare: Se umple termosul cu apa fiarta turnad apa prin cosuletul superior. Se pune capacul si se agita timp de 30 secunde. Se repeta operatiunea inca de 2 ori.

Utilizare curenta: Se umple termosul cu apa turnad prin cosuletul superior. Dupa ce se umple se asteapta 5-10 minute dupa care apa se poate consuma. Pe masura ce se consuma se aduga apa.

Nivelul de pH: cu cat apa sta mai mult timp in termos cu atat se obtine un pH mai mare. Nu lasati insa apa in termos o perioada mai lunga de aproximativ 2-3 ore fara a consuma din ea si fara a completa volumul.

Inlocuire cosulet filtrant. Se inlocuieste dupa aproximativ 500 litri de apa dar nu la mai mult de 1 an de la prima utilizare. Daca se foloseste o apa foarte poluata se poate inlocui mai des (dupa aproximativ 300 litri de apa).

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review