Se incarca...
Sterilizator si Purificator de aer VK Medi, Radic8 Sterilizator si Purificator de aer VK Medi, Radic8

Sterilizator si Purificator de aer VK Medi, Radic8

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Sterilizator si Purificator de aer VK Medi, Radic8

Indicatii:
Gama de aparate + sterilizatoare VK Medi sunt cele mai bune din lume. Utilizand cel mai gros filtru Hepa pentru filtrarea prafului ultra fin, cel mai puternic ventilator intalnit in purificatoare, pentru un flux de aer optim si reactorul VK patentat pentru sterilizare suprema.

Beneficii:
Cele 3 componente ale unui purificator+sterilizator de aer sunt colectarea particulelor foarte mici, flux de aer maxim si sterilizare optima. Am creat gama de aparate VK Medi cu acesti 3 factori in minte si suntem mandri sa spunem ca avem cele mai bune rezultate in toate 3 componentele. Combinatia aceasta face din gama VK Medi, cea mai buna solutie de pe piata in foarte multe segmente de piata.

Modelul acesta este eficient in spatii de pana la 100mp si desi are un ventilator turbo foarte puternic, nivelul zgomotului este foarte scazut datorita tehnologiei de reducere a zgomotului. Gama VK Medi are numerosi senzori si monitorizeaza praful, germenii, compusii organici volatili, temperatura si umiditatea. Aparatul afiseaza calitatea aerului din incapere si permite functii automate la diferite nivele dar si conectarea la un smartphone pentru colectare de date si verificare de la distanta. VK Medi nu necesita instalare speciala.

Radic8 VK Medi este alegerea celor care vor cea mai puna solutie posibila, pentru purificarea si sterilizarea aerului. Alte purificatoare “profesionale” de pe piata, ofera o serie de filtre care trebuie schimbate regulat si niciun modul pentru o sterilizare eficienta. De aceea VK Medi surclaseaza orice alt aparat de pe piata, fiind in acelasi timp suprinzator de rentabil. Filtrul HEPA extrem de gros are o durata de viata foarte mare asa ca devine mai rentabil decat multiple filtre mai mici care trebuie schimbate regulat.

Caracteristici tehnice:

TipPurificator
Sterilizator
Consum energetic350 W
Dimensiuni (mm)1496 x 556 x 420
Greutate (Kg)63
Nivel de zgomot (dB)40 - 54
AltelePentru incaperi de: ~ 100m2 (~300m3)

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review