Se incarca...

Valea Mare

Valea Mare este o companie mica, de producatori locali care crede in idealuri mari dar simple: natura si gust. Valea Mare s-a dedicat punerii pe piata a unor sortimente de sucuri 100% naturale, direct din natura pe baza de ingrediente din livezile proprii de fructe obtinand astfel un suc de mere ce are gustul autentic al vacantei petrecute la tara, la bunici.

Sucul de mere cu care Valea Mare sunt prezenti pe Bioportal nu este nimic complicat si intocmai aceasta simplitate este secretul calitatii. Cei de la Valea Mare folosesc doar ingrediente atent selectionate, culese direct din livezi pentru a aduce in gustul sucului savoarea si prospetimea unui stil de viata sanatos.

Simplitatea retei traditionale de suc de mar 100% natural se combina cu cele mai moderne tehnici de ambalare pentru a rezulta produsul final, disponibil in catalogul Bioportal, un suc de mere de care se poate bucura intreaga familie, in orice moment al zilei. Gustul autentic de mere este garantat de procedeul de obtinere a sucului prin presare directa pentru un suc nu doar savuros, ci si sanatos.

Filtreaza produsele
Suc de mere 100% fruct, 5L Valea Mare

39,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc 0 temporar