Se incarca...

Sly Nutritia

Sly Nutritia, companie fondata in anul 2005 in Buzau are ca scop oferirea unei alternative la consumul de zahar rafinat in dulciurile traditionale.  Sly Nutritia, cu gama de produse disponibila pe Bioportal promoveaza un mod mai sanatos, pe baza de ingrediente naturale, fara zahar adaugat, pentru potolirea poftei de dulce.

Sly Nutritia au inceput de la tablete de ciocolata fara zahar si au continuat sa isi extinda an de an portofoliul numarandu-se, in momentul actual, printre cei mai de succes producatori pe acest segment de piata din Romania. Dupa aproape un deceniu de existenta cei de la Sly Nutritia au reusist sa se impuna pe piata cu produsele de cea mai inalta calitate cu care sunt prezenti inclusiv in paginile catalogului Bioportal, insa declara ca acesta este doar inceputul.

Produsele Sly Nutritia disponibile pe Bioportal sunt certificate ISO 9001 pentru management calitatii, ISO 140001 pentru protectia mediului si ISO 22000 pentru standardele de siguranta in industria alimentara, nu contin zahar si sunt cel putin la fel de delicioase precum alternativele mult mai putin sanatoase disponibile pe piata.

Filtreaza produsele
Cacao pudra BIO 100g SLY Nutritia

9,44 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat