Se incarca...

Santevia Water Systems

Santevia Water System, companie privata canadiana,  este proiectul lui David si Yvonne Anderson care si-au facut o misiune din dezvoltarea de solutii pentru readucerea apei la forma sa naturala, terapeutica alcalina. Infiintarea Santevia Water System a pornit de la descoperirea lui Yvonne Anderson legata de importanta mentinerii unui pH de 7.35 in organism, si rolul jucat de calitatea apei consumate pentru reducerea aciditatii.

 

Solutiile de filtrare a apei Santevia Water System disponibile pe Bioportal sunt inspirate de o tehnologie japoneza pentru transformarea apei de robinet in apa mineralizata pura cu un pH de peste 8.0. Cu filtrele si tratamentele de ionizare apa Santevia Water Systems, apa de robinet capata un gust proaspat de izvor de munte si un pH garantat de peste 8.0 in fiecare pahar.

Folosind doar elemente naturale, produsele Santevia Water System din catalogul Bioportal infuzeaza apa cu mineralele esentiale, transformand-o astfel din apa simpla de la robinet, in apa alcalina, puternic mineralizata.  Santevia Water System sunt mai mult decat un simplu filtru, aceste solutii accesibile transforma apa modificandu-i pH-ul, oxigenand-o, ionizand-o si alcanizand-o cu rezultate exceptionale asupra starii generale de bine a celui care o consuma.

Filtreaza produsele
Stick Alkalinizant portabil Santevia Water Systems

Cel mai vandut

89,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat