Se incarca...

Moltex

Moltex sunt primul brand din lume care a introdus pe piata scutecele eco.  Produsele Moltex pun accentul pe trei elemente de baza ale filozofiei companiei:  sustenabilitate, protectia mediului si profesionalism. In acest sens, peste 50% din materialele de baza care intra in productia unui scutec  Moltex nature no.1 provin din surse regenerabile.

Scutecele Moltex prezente in catalogul Bioportal sunt certificate FSC,  ceea ce inseamna ca hartia folosita in produs este preluata doar din anumite zone in care copacii sunt plantati special in acest scop.  Alaturi de grija pentru protectia mediului,  acest brand  isi concentreaza toate eforturile in dezvoltarea unor produse 100% sigure pentru pielea delicata a micutilor. 

Celuloza folosita in fabricarea scutecelor nu este decolorata cu clor ci doar cu compusi de oxigen.  In procesul de productie nu este folosit latex ( care poate contine alergeni).   Produsele Moltex nu contin parfumuri sau lotiuni, suprafata absorbanta este tratata cu extract din frunza de ceai.

Filtreaza produsele
Scutece natur Junior 11-30kg 32 buc Moltex

Cel mai vandut

124,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc 0 temporar
Scutece natur Mini 3-6kg 44 buc Moltex

124,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc 0 temporar