Se incarca...

Idoki

Idoki este un brand in care frumusetea devine sinonim cu puritatea.  Laboratoarele din Spania produc cosmetice naturale de calitate superioara ce au la baza o tehnologie unica SCF.  SCF Idoki inseamna curatenie, respect pentru mediul inconjurator, autenticitate si inspiratie provenita din natura.

Gama de produse cosmetice naturale Idoki disponibile in catalogul Bioportal sunt produse in baza unor formule obtinute prin procese de cercetare indelungate si detaliate pentru a obtine exact combinatiile care au actiune sinergica atunci cand intra in contact cu pielea. Linia de cercetare Idoki a fost creata in slujba sanatatii si sustenabilitatii cu o misiune clara: puritate in continut si in forma.

Produsele Idoki fac foarte putina spuma pentru ca nu contin agenti chimici iar pe lista de ingrediente veti descoperi doar ingrediente naturale.  Designul ambalajelor ocupa un loc secundar atentiei date continutului. In conformitate cu intreaga gama de produse naturale promovata de Bioportal, cosmeticele Idoki nu contin parabeni, silicon, parafine, uleiuri minerale, petro-chimice, coloranti sintetici sau parfum.

Filtreaza produsele
Itopik Balsam calmant pentru dermatita atopica 150ml Idoki

64,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Idogin Gel intim feminin 200ml Idoki

42,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Idogin Crema hidratanta intima 50ml Idoki

46,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat